Női kézi: a Fradi új igazolása többet nem követ el ekkora hibát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.06. 16:55
null
Snelder már tudja, melyik színt kell elhagynia a ruhatárából (Fotó: Fradi Tv)<br />
Nagy reményekkel érkezett a Ferencváros női kézilabdacsapatához a holland Danick Snelder, bár a riói olimpián is szereplő 26 éves beálló már az első napján elkövetett egy nagy hibát.

„Hat évet játszottam Németországban és valami egészen újat szerettem volna kipróbálni egy olyan csapatban, amelyik a Bajnokok Ligájában is messzire juthat, na meg egy olyanban, amelyik egy igazi családhoz hasonlít, összetartó, szoros közösség – amilyen a Ferencváros – mondta a Nemzeti Sportnak a klubváltásával kapcsolatos kérdésre Danick Snelder. – Az előző csapatomban a végén már kilenc különböző országból érkeztek játékosok, itt Nerea Penát leszámítva mindenki magyar, de még ő is beszéli a nyelvet."

A beálló éppen ezért elárulta, jövő héten már kezdi is a nyelvtanulást, és már alig várja, hogy megtapasztalja, milyen a hangulat az FTC meccsein.

„Tavaly a Fradi ellen játszottunk a Bajnokok Ligájában, épp sérült voltam, de azért eljöttem a csapattal, és leesett állal figyeltem, micsoda őrült hangulat volt a csarnokban. Biztos vagyok benne, hogy ha az embert ennyien buzdítják, az csodálatos érzés – nemsokára meg is tapasztalhatom. Már alig várom!"

És hogy azt is tudja-e már, melyik a tiltott szín?

„Miután az első ferencvárosi napomon megjelentem lila ruhában? Hogyne tudnám. Elek Gábor azonnal elkapott, és közölte, a pályán hibázhatok bármennyit, az benne van, viszont lilában nem szeretne többet meglátni. Úgyhogy ehhez tartom magam."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik