Női kézi: a DVSC-től érkezik a Dunaújváros új igazolása

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.05.24. 16:45
null
Borgyos Panna (49) Dunaújvárosban folytatja (Fotó: Matey István/Hajdú-Bihari Napló)
A 20 esztendős irányító, Borgyos Panna a női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújváros legújabb igazolása. A tehetséges játékos a Debrecentől érkezik kölcsönbe a DKKA-hoz – írja a klub hivatalos honlapjának közleménye.

 

Újabb játékossal erősítette meg a keretét a Dunaújváros a 2021–2022-es évadra, Borgyos Panna a Debrecentől érkezik kölcsönbe a klubhoz. A 20 éves irányító az idényt Békéscsabán kezdte, de súlyos sérülése – elülső keresztszalag-szakadás miatt mindössze három találkozón jutott szóhoz.

„Az elmúlt évem egy kicsit rövidre sikerült egy térdsérülés miatt, azonban izgatottan várom a következő szezont, amit Dunaújvárosban fogok tölteni. Nagyon örültem a megkeresésnek, amit jó játékkal szeretnék majd meghálálni, illetve nagyon sokat szeretnék tanulni a rutinosabb játékosoktól. Sok jót hallottam a városról, illetve a csapatról is, már izgatottan várom a közös munkát” – nyilatkozta Borgyos a DKKA honlapján.

A Dunaújváros több igazolást is bejelentett az utóbbi napokban: Gabrijela Besen, Polics Tímea, Farkas Johanna, Dominika Mrmolja, Jana Sustková és Kukucska Viktória szintén DKKA-mezben kezdi meg a következő évadot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik