Női kézi: 2026-ig hosszabbított Győrben a válogatott szélső

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.16. 18:15
null
Győri-Lukács Viktória 2026-ig hosszabbított a Győrrel (Fotó: Nagy Gábor/Kisalföld)
Folytatja a jövő évi kerettel kapcsolatos bejelentéseit a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, amely ezúttal hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a csapat magyar válogatott szélsője, Győri-Lukács Viktória 2026-ig kötelezte el magát a klubbal.

A 2020-ban az FTC-től érkező szélsőnek nyáron járt volna le a szerződése a Rába-partiakkal, de ezt a felek 2026-ig meghosszabbították.

„Győrben minden adott a nyugodt, magas szintű munkavégzéshez, ami rendkívül fontos egy játékosnak. A klub céljai összhangban vannak a biztosított lehetőségekkel, azaz mindig a legmagasabb célokért küzdeni. Nem gondolkodtam sokat a hosszabbítás kapcsán, hiszen jól érzem magam, maradni akartam. Örülök, hogy továbbra is a Győri Audi ETO-ban szerepelhetek, és minden fronton győzelemre fogok törni, hiszen minden trófeát be szeretnék gyűjteni a csapattársaimmal közösen!” – mondta Győri-Lukács Viktória, aki a győriekkel magyar bajnokságot és Magyar Kupát nyert, a Bajnokok Ligájában pedig egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett. A szélső eddig 109 tétmérkőzésen 307 gólt szerzett a győrieknél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik