MKB Veszprém: BL-elődöntőt kaphat ajándékba a 60 éves Hajnal Csaba

Vágólapra másolva!
2010.04.30. 13:14
Ma ünnepli hatvanadik születésnapját Hajnal Csaba, az MKB Veszprém ügyvezető igazgatója. A sportvezetőt a csapat holnap ajándékozhatja meg, ha a Barcelona elleni mérkőzésen kiharcolja a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutást.

Hajnal Csaba (aki végzettségét tekintve vegyészmérnök) a kezdetektől, 1977 óta szolgálja a Veszprémet. A klub ez idő alatt 17 bajnoki címet és 19 Magyar Kupát nyert, és kétszer a KEK-et is elhódította. A Magyar Kézilabda-szövetség elnökségi tagjaként is dolgozó sportvezető munkájával hatalmas szerepet vállalt ezekben a sikerekben.

A Veszprémhez kapcsolódó hír, hogy a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára készülő csapat ma délután négy órakor edzést tart a mérkőzés helyszínén, azt megelőzően pedig taktikai videózáson vesznek részt a játékosok.

Ami a katalánokat illeti: a Barca játékosai ma délelőtt még otthon edzettek, kora délután repülőre ülnek, és körülbelül hét órakor érkeznek meg Ferihegyre. Nagy Lászlóék nem edzenek Magyarországon, de holnap délelőtt bejárják a Veszprém Arénát, szemügyre veszik a játékteret és az öltözőket.

A Barcelona egyébként ugyanazt a keretet nevezte a mérkőzésre, amely az első mérkőzésen 33–27-re legyőzte a Veszprémet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik