Mit veszíthetünk? – dán–magyar a férfi kézi-vb-n; Garát-Gasparics Fanni: Oroszország után Amerika

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.01.24. 22:58
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Már a négy közé jutásért játszik a magyar férfi kézilabda-válogatott a vb-n. A svéd–lengyel közös rendezésű tornán Vincze Szabolcs Chema Rodríguez kapitánnyal részletesen megbeszélte, hogy mit nyerhetünk az egynapos pluszpihenővel, és hogy ezt az egyet mivel is töltötte a csapatunk. A játékosok pedig az eredeti cél, a nyolc közé jutás teljesítése után már a megnövekedett étvágyról számoltak be... 18 órakor eljön az igazság pillanata!
Már a négy közé jutásért játszik a magyar férfi kézilabda-válogatott a vb-n.
A svéd–lengyel közös rendezésű tornán Vincze Szabolcs Chema Rodríguez kapitánnyal részletesen megbeszélte, hogy mit nyerhetünk az egynapos pluszpihenővel, és hogy ezt az egyet mivel is töltötte a csapatunk. A játékosok pedig az eredeti cél, a nyolc közé jutás teljesítése után már a megnövekedett étvágyról számoltak be... 18 órakor eljön az igazság pillanata!

Nyárról elhalasztott januári meccsel kezdődött el a magyar futballtavasz. A ZTE–Fradi drámai végjátékáról, az exferencvárosi edző, Ricardo Moniz és Sztanyiszlav Csercseszov csatájáról minden, amit tudni érdemes, osztályzatok, statisztikák, elemzés és nyilatkozatok másfél oldalon.

Légiósrovatunkban: Garát-Gasparics Fanni. A tavaly óta az Egyesült Államokban, a Metropolitan Rivetersben hokizó magyar klasszis korábban az orosz ligában játszott, van összehasonlítási alapja, és meg is beszélte a legfontosabb különbségeket Kapolcsi-Szabó Bencével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik