Szikora Melinda hat védéssel járult hozzá a Bietigheim győzelméhez (Fotó: Török Attila)

Korsós négy lövésből két gólt szerzett a Rapidban, amely házigazdaként 31–22-re nyert a CS Dacia Mioveni ellen. A fővárosiak a CSM Bucuresti mögött a tabella második helyén végeztek.

Veretlenül, 25 győzelemmel és egy döntetlennel zárta a német bajnokságot Szikora csapata, amely az utolsó fordulóban 36–32-re nyert a TuS Metzingen otthonában. A válogatott kapus hat védéssel járult hozzá a sikerhez.

Máthé Dominik együttese, a Bajnokok Ligája-elődöntős Paris Saint-Germain 37–34-re győzött a Saint-Raphael Var HB otthonában a francia férfibajnokságban. A válogatott jobbátlövőnek egy kísérlete volt, ebből nem lőtt gólt. Két fordulóval az idény vége előtt a PSG kétpontos előnnyel vezeti a tabellát a HBC Nantes és a Montpellier HB előtt.

Továbbra is osztályozós helyen áll Tóth Rajmond csapata, a Frigoríficos del Morrazo a spanyol bajnokságban, ugyanis az utolsó előtti fordulóban 31–27-re kikapott a REBI Cuenca otthonában. A magyar irányító kétszer lőtt kapura, ám gólt nem szerzett. Csapatának továbbra is van esélye az osztályozó nélküli bennmaradás kiharcolására, de a kiesésre is.