Faluvégi egy góllal járult hozzá a győzelemhez (Fotó: Imago Images)

Megismételte vasárnapi, debreceni eredményét az SG BBM Bietigheim, és a BL-csoportmeccs után a Német Kupa második fordulójában is 36–26-ra győzött idegenben, ezúttal a Sport-Union Neckarsulm otthonában. A nyolcaddöntőbe jutáshoz Faluvégi Dorottya egy góllal járult hozzá, a kapus Szikora Melinda ezúttal nem játszott.

 
Férfi kézi BL: rangadót nyert a PSG ellen a Kielce, Máthé 3 gólt dobott

A román női bajnokságban Korsós Dorina csapata, a Bajnokok Ligája-résztvevő Rapid Bucuresti 28–27-re kikapott a Dunarea Braila otthonában. A válogatott balszélső a fővárosiak legeredményesebb játékosaként nyolc lövésből hat gólt szerzett, csapata két győzelem mellett harmadszor kapott ki az élvonalban.

A szlovák-cseh közös bajnokságban, a MOL Extraligában Ogonovszky Eszter hat találattal segítette 37–26-os győzelemhez a DHK Baník Most csapatát a DHK Zora Olomouc otthonában. Együttese öt forduló után is százszázalékos.

Negyeddöntős az Elverum HB a Norvég Kupában, mivel házigazdaként 30–27-re nyert a Falk Horten ellen a nyolcaddöntőben. Az irányító Lukács Péter egy találattal járult hozzá a sikerhez.