Kézilabda BL: a Szeged szélsője lőtte a forduló gólját – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 12:56
null
Mario Sostaric remekbe szabott gólja mellett jó játékkal járult hozzá a Szeged sikeréhez (Fotó: AFP)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a Szeged játékosának, Mario Sostaricnak a gólját választották meg a hét legszebb találatának a férfi Bajnokok Ligájában.

Top 5 gól (férfiak)

A top öt védésbe bekerült Mikler Roland egyik hárítása a Kiel ellen (5.), sajnos az első helyezett is a magyar bajnokhoz kapcsolódik: a németek olimpiai bajnok dán kapusa, Niklas Landin óriási bravúrral védte Petar Nenadics ziccerét.

Top 5 védés (férfiak)

Az álomcsapatba bekerült többek között a Szeged ellen remeklő Mads Mensah (Löwen), illetve az az Ivan Srsen is, aki hét góllal vette ki a részét a szegediek idegenbeli sikeréből, ráadásul neki ez volt az első BL-mecccse.

A nőknél a forduló öt legszebb gólját tartalmazó listára Laura van der Heijden (FTC, 5.) és Stine Bredal Oftedal (Győr, 2.) találata is felfért: előbbi szépen pókhálózta ki a bal felsőt, míg utóbbi álló helyzetből lőtt pazarul a kapuba. A kategória első helyét Karolina Kudlacz-Gloc kaparintotta meg, aki a Fradi ellen zárt le gyönyörűen egy látványos akciót.

A játékhét legjobb fiatal játékosának Puhalák Szidóniát választották meg, a 21 esztendős balszélső három góllal és jó játékkal járult hozzáa Győr Ljubljanában aratott győzelméhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik