Kézi: Rosta még ritkán gondol a szegedi BL-meccsekre; Matics sajnálja, hogy elmegy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.24. 16:13
Hiába vezetett többször is négy góllal az első félidőben a Hannover-Burgdorf férfi kézilabdacsapata a Tatabánya vendégeként, a magyarok 28–25-re győztek az EHF-kupa csoportkörében. A találkozó után az NSO Tv stábja Vladan Matics vezetőedzővel, illetve a nyártól Szegeden játszó ifjabb Rosta Miklóssal beszélgetett.

Vladan Matics a győzelem ellenére nem volt maradéktalanul elégedett.

„A támadás még kicsit akadozik, akadnak technikai hibák, de a védekezés jó volt és Bartucz Laci mindent fogott, amit kellett. Ő volt a meccs embere. Megérdemeltük a győzelmet, de azt nem mondanám, hogy fantasztikusan, inkább nagyon jól játszottunk. Harcos, hullámzó meccs volt. Olykor nagyon jól játszottunk, máskor akadozott a gépezet. Kell még néhány hónap, hogy az új játékosok megtanulják a rendszert, és akkor még jobb lesz.”

Rosta Miklós hozzátette: kevés idejük volt felkészülni, ennek ellenére mindent megtettek a sikerért és bízik abban, hogy hasonlóan tudják folytatni.

Az NSO Tv videójából az is kiderül, hogy Maticsék miért döntöttek úgy, elengedik Rostát Szegedre, illetve a beálló is beszél arról, mennyit gondol már pályafutása következő állomására.

FÉRFI KÉZILABDA EHF-KUPA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
B-CSOPORT

Grundfos-Tatabánya–Hannover-Burgdorf (német) 28–25 (16–16)

SZOMBATON JÁTSZOTTÁK
Nexe (horvát)–Eurofarm Rabotnik (északmacedón) 23–18 (10–10)

AZ ÁLLÁS
1. Nexe (horvát) 3 3 80–70 6
2. Tatabanya 3 2 1 86–74 4
3. Hannover-Burgdorf (német) 3 1 2 74–78 2
4. Eurofarm Rabotnik (északmacedón) 3 3 60–78 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik