Kézi: Lékai Máté és Bencsics Márk rögtönzött dobóversenyt tartott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.12. 12:19
null
Lékai Máté és Bencsics Márk régóta jó barátok (Fotó: Gallai László)
A Sport Tv összehozta Lékai Mátét, a Telekom Veszprém magyar válogatott kézilabdázóját, valamint Bencsics Márkot, a Budapest Wolves amerikaifutball-csapatának többszörös bajnok irányítóját. A jókedvű beszélgetés során a két sportoló szót ejtett többek között az apaságról is – mind Lékainak, mind Bencsicsnek a közelmúltban született gyereke.

„Nálam elég kalamajkás volt, hogy odaérjek a szülésre, maradjunk ennyiben. Én a világbajnokságon voltam Dániában, és épphogy beestem a szülőszobába. 7.45-re értem be a kórházba, és 8.13-kor született meg. Fantasztikus volt. Van az »arany óra«, ami azután van, hogy megszületik a baba, és otthagynak minket hármasban egy szobában, az anyuka mellkasán a gyerek. Az az egy óra örökké tarthatott volna. Meglátjuk a fiunkat, és elolvadunk, még ahogy sír, azon is röhögök, annyira cuki. »Mi van, mi a nagy fájdalmad, mi bajod van?« És akkor odaadod a cumisüveget… Hát megzabálom– ecsetelte Lékai Máté.

Bencsics Márk úgy reagált: „Szerintem később is ez lesz a legnehezebb az apukaszerepben. Amikor rosszalkodni kezd, nevelni kellene, de legbelül kész vagy a nevetéstől.”

A forgatás alatt Bencsics és Lékai egy rögtönzött dobóversenyt is tartott.


A két sportolóval készült anyagot két részletben lehet majd megtekinteni a Sport 1-en. Csütörtökön 21 órától a Trash Talkban lesz az első rész, pénteken 17.30-tól a Kezeket fel!-ben a második. Megtudjuk többek között, hogyan kezdte az amerikaifutballt Bencsics Márk, illetve hogy Lékai Máté miben szeretné majd követni Nagy Lászlót. Az elveszített BL-döntőkről is beszél. A teljes, körülbelül egyórás beszélgetést podcast formában szombattól lehet elérni a Sport Tv podcast felületein.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik