Kézi: ismét a norvég és a dán kapitány lesz az év edzője?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 13:11
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) közlése szerint július 1-jétől augusztus 1-jéig lehet szavazni a 2012-es év legjobb férfi és női edzőjére. A világ legjobb trénereiből és az IHF szakértőiből álló csoport mindkét nem esetében egy ötfős listát állított össze, amelyre várja a média és a szurkolók voksait. Legutóbb Thorir Hergeirsson, a norvég női és Ulrik Wilbek, a dán férfi válogatott szövetségi kapitánya végzett az élen, akik most is ott vannak a jelöltek között.

Mint év elején beszámoltunk róla, a játékosoknál Daniel Narcisse és Alexandra do Nascimento lett a 2012-es év legjobbja.Mint év elején beszámoltunk róla, a játékosoknál Daniel Narcisse és Alexandra do Nascimento lett a 2012-es év legjobbja.

ÉV EDZŐJE, 2012, A JELÖLTEK
FÉRFIAK: Valero Rivera (Spanyolország), Claude Onesta (Franciaország), Ulrik Wilbek (Dánia), Alfred Gislason (THW Kiel), Boris Denic (Szlovénia)
NŐK: Dragan Adzsics (Montenegró), Thorir Hergeirsson (Norvégia), Morten Soubak (Brazília), Jorge Duenas (Spanyolország), Olivier Krumbholz (Franciaország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik