„Tudtuk, hogy mit kell tennünk. Aztán a végén rám jött ki a lehetőség, és szerintem már nem volt sok másodperc hátra, úgyhogy elengedtem a labdát, és bíztam az égiekben. Jól eltaláltam, úgyhogy gól lett″ – elevenítette fel Itana Grbics az utolsó fél percet.

Videónkban mesél arról, érzett-e plusz motivációt korábbi csapata ellen, hogy miért nem ment neki annyira korábban a játék, de beszél a szurkolókról, illetve arról is, el tudja-e képzelni a Ferencvárosban hosszabban a pályafutását.

„Szerintem igazi csapattá váltunk, harcolunk egymásért, mindig a legjobbat adjuk ki magunkból. Most nagyon boldog vagyunk, de megyünk tovább, hiszen ez csak az első félidő volt, a visszavágó megint nagyon kemény lesz″ – mondta Julia Behnke, aki videónkban arra is kitér, miért döntött úgy, hogy elhagyja a nyáron a Ferencvárost.

GRBICS GYŐZTES GÓLJA

A Bucuresti korábbi győrije nagyon élvezte a Fradi-szurkolók atmoszféráját

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
A-CSOPORT, 7. FORDULÓ
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–CSM BUCURESTI (román) 31–30
(20–16)
Érd, 2200 néző. V: J. Álvarez, Y. López (spanyolok)
FTC: BÍRÓ B. – Malestein 3 (3), STOLLE 5, GRBICS 6, Behnke, E. Bölk 4, Márton G. 2. Csere: Csiszár-Szekeres, Szöllősi-Zácsik 3, Hársfalvi 2, Kovács Anett 1, Kisfaludy 1, KLUJBER 4. Edző: Elek Gábor
CSM: Wester – C. Martín 3 (1), A. Klikovac, BROCH 4, Arntzen 2, NEAGU 7 (1), Dindiligan 1. Csere: Davidsen (kapus), OMOREGIE 6, Aune 4, Ramuszovics, S. Dembélé 3. Edző: Adrian Vasile
Az eredmény alakulása. 5. perc: 5–1. 9. p.: 8–3. 13. p.: 9–6. 19. p.: 13–8. 24. p.: 15–13. 35. p.: 22–17. 40. p.: 26–22. 45. p.: 26–25. 51. p.: 29–25. 54. p.: 30–27
Kiállítások: 6, ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 5/2
MESTERMÉRLEG
Elek Gábor: – Nagyon jól indult a mérkőzés, nagyszerűen működött a támadójátékunk, jó volt a védekezésünk is. Kicsit jobb koncentrációval nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, de mindkét félidőben túl korán megnyugodtunk, hogy nagy baj már nem érhet bennünket. Végül Itana Grbics villanása mentette meg a meccset nekünk.
Adrian Vasile: – A Fradi ellen mindig nehéz és sok összetevős meccset vívunk. Büszke vagyok arra, ahogyan harcolt a csapat és igyekezett stabilizálni a védekezést az első félidőt követően. Nagy szívvel és erőbedobással játszottunk, de ezen a szinten harminc percnél tovább kell jól teljesítenünk védekezésben. 

Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere