Férfi kézi: az FTC játékosa orrcsonttörést szenvedett a brutális román ütés után – videó

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.09.30. 13:15
null
Ónodi-Jánoskúti Máténak (balra) eltört az orrcsontja (Fotó: fradi.hu)
Az FTC férfi kézilabdacsapata a héten a CSA Steaua Bucuresti vendégeként szenvedett kétgólos vereséget az Európa-liga selejtezőjének első felvonásán. A párharcot ezzel még messze nem veszítette el a fővárosi klub, annál inkább egyik meghatározó játékosát: Ónodi-Jánoskúti Máté kapott egy brutális ütést a fejére, melynek következtében eltörött az orrcsontja – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A felnőttválogatottba frissen meghívott Ónodi-Jánoskúti Mátét a találkozó 21. percében ütötte le a román Burlacu igen brutális mozdulattal, ami az alábbi videón is jól látszik.

A jobbátlövőt még a meccs estéjén kórházba kellett szállítani, amikor kiderült, az óriási pofon következtében eltört az orra. A játékosra így nem számíthat Pásztor István vezetőedző sem a szombati, Szeged elleni bajnokin, sem pedig a románok elleni visszavágón.

„Máté orrcsönttörést szenvedett a bukaresti mérkőzésen, látunk minimális elmozdulást, de biztosat egyelőre nem tudunk mondani. Hátra van még egy kontrollvizsgálat, a fül-orr-gégész szakvéleménye után tudjuk meg a pontos diagnózist″ – árulta el dr. Sárdy Balázs csapatorvos a klub hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik