Férfi kézi-vb: bosszantotta a kisebb hullámvölgy Miklert

Vágólapra másolva!
2013.01.12. 21:31
Mikler Roland bravúros védéseivel döntő érdemeket szerzett az Egyiptom elleni győzelemből (32–23) a Spanyolországban zajló férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában. A hálóőr a Nemzeti Sportnak elmondta: úgy készült, hogy a szünet utáni tíz percben eldöntjük a találkozót, ám erre végül csak a hajrában került sor.

„Az első félidőben és a második végén nagyon jól ment a védés, közben a csapattal együtt nekem is volt egy kisebb hullámvölgyem – nyilatkozta Mikler Roland. – Bosszankodtam, mert a szünetben éppen azt mondtam, hogy a fordulás utáni tíz percben döntsük el végleg a meccset. Ha kicsit később is, de sikerült."Mikler Roland. – Bosszankodtam, mert a szünetben éppen azt mondtam, hogy a fordulás utáni tíz percben döntsük el végleg a meccset. Ha kicsit később is, de sikerült."

„Az elmúlt napokban az egyiptomiak minden mozdulatát kielemeztük videón, és pontosan azt hozták, amit vártunk tőlük – mondta Harsányi Gergely, aki hét góljával szintén kulcsembere volt a magyar sikernek. – A szorosabb eredménynél sem éreztük magunkat veszélyben, mert valamelyikünk, akár a védelemben, akár a támadásoknál, hozzátette azt a kicsi pluszt, amivel átlendültünk a holtponton. Ausztrália ellen várhatóan sokkal könnyebb dolgunk lesz, viszont egy nappal később Horvátország következik, mostantól ellene készülünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik