Férfi kézi-vb: Kicsit leültünk a meccs egyes időszakaiban - Császár

Vágólapra másolva!
2013.01.12. 21:21
Önkritikusan fogalmazott Császár Gábor az Egyiptom ellen kilenc góllal (32–23) megnyert vb-premiert követően a Spanyolországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon. A mérkőzés legjobb magyar játékosának megválasztott – a találkozón nyolc gólt szerző – irányító azt nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak, hogy egyes időszakokban kicsit leült a csapat.

„Egyiptomot nagyon kielemeztük az utóbbi időben, és szerencsére semmi meglepőt nem tudtak mutatni – mondta Császár Gábor. – A mérkőzés egyes időszakaiban kicsit leültünk, talán a túl nagy különbség miatt, de a cserék, és egy-egy váratlan egyéni megoldás átlendített minket."Császár Gábor. – A mérkőzés egyes időszakaiban kicsit leültünk, talán a túl nagy különbség miatt, de a cserék, és egy-egy váratlan egyéni megoldás átlendített minket."

„Nagyon jól éreztem magam a mérkőzésen, és bár Császár egyedül kezdett irányítóként, a mester az első félidő közepén, majd később többször is pályára küldött. A kétirányítós játékot máskor is gyakoroltuk, most is bevált. Az egész csapat nagyon együtt volt ma" – értékelt Lékai Máté, aki a tőle megszokott fifikás gólokkal és passzokkal vétette észre magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik