Férfi kézi-vb: a csoportelsőség a tét; Fehérvár: Fradi, jövünk!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.01.24. 22:46
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Három mérkőzéssel zárult a labdarúgó OTP Bank Liga 17 fordulója. A szombati csatákra visszatekintve Bolla Bendegúz beszélt Borsos Lászlónak az Újpesten ötöt vágó fehérváriak remekléséről és arról, hogy nem tettek le a bajnoki címről. A vasárnapi három mérkőzésről minden, amit tudni érdemes három oldalon.
Három mérkőzéssel zárult a labdarúgó OTP Bank Liga 17 fordulója.
A szombati csatákra visszatekintve Bolla Bendegúz beszélt Borsos Lászlónak az Újpesten ötöt vágó fehérváriak remekléséről és arról, hogy nem tettek le a bajnoki címről. A vasárnapi három mérkőzésről minden, amit tudni érdemes három oldalon.

Férfi kézilabda-válogatottunk a spanyolok ellen már biztos továbbjutóként játszhat a vb-n. A hétfői ellenfélről, a lengyelek elleni, negyeddöntőt érő siker hátteréről és az egyenes kiesés szakaszban következő lehetséges ellenfélről írt Vincze Szabolcs, akinek egy egykori spanyol válogatott, a ma már a mi szakmai stábunkban dolgozó Chema Rodríguez latolgatta az esélyeket.

Női pólósaink megünnepelték olimpiai kvótájukat, majd megnyerték a trieszti tornát. A titkon remélt hatalmas siker után Vári Attila szövetségi elnök, Faragó Tamás, Molnár Tamás, Bíró Attila kapitány és legjobbunk, Keszthelyi Rita örömszavait is lejegyezte Lakner Gábor.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon: az 1962-es chilei vb-felkészülésnek nekivágó labdarúgó-válogatottal, Rebró Bélával, akiből Jimmy Hogan faragott fedezetet, és a 130 éve született tenisz- és asztalitenisz-legendával, Kehrling Bélával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik