Férfi kézi: Dujsebajev és fiai a Pick Szegedhez szerződhetnek – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.01.23. 19:07
null
Talant Dujsebajev visszatérhet Magyarországra? ( Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország)
A lengyel wyborcza.pl portál értesülései szerint újabb sztáredző érkezhet a Pick Szegedhez, méghozzá nem más, mint a korábbi magyar szövetségi kapitány, a Kielcét irányító Talant Dujsebajev.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, elég nagy bajban van a lengyel Kielce, hiszen 2022 végén elvesztette főszponzorát, a Van Purt (a legnagyobb lengyel sörfőzde). Ebből az egyezségből származott a klub költségvetésének 30 százaléka, s mivel egyelőre nincs meg az új főszponzor, könnyen lehet, hogy a legnagyobb sztárok még a télen távoznak tőle.

Lengyel sajtóhírek szerint februárra eldőlhet a vezetőedző, Talant Dujsebajev sorsa is, akit az épp edzőt kereső Pick Szeged szerződtetne. A portál szerint a szegediek már konkrét ajánlatot is tettek, sőt: a tréner két fiát, a 30 éves jobbátlövő Alex Dujshebaevet, illetve a 25 esztendős Daniel Dujshebaevet is átcsábítanák.

A cikk szerint minden azon múlik, sikerül-e új főszponzort találni, s ha igen, Dujsebajevék maradhatnak a lengyeleknél, ha pedig nem, nagy esély mutatkozik a Magyarországra érkezésükre.

A Pick Szeged október végén közös megegyezéssel bontott szerződést Juan Carlos Pastorral, aki tíz év után távozik majd az idény végén a szegediektől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik