Férfi kézi: szurkolói információk a spanyolok elleni meccsre

Vágólapra másolva!
2020.11.04. 12:05
null
Gulyás István elkapta a koronavírust, lemarad az Eurokupa-meccsekről (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szerdán Spanyolország ellen kezdi meg az EHF Eurokupát. A magyar szövetség a hivatalos oldalán adott ki szurkolói tájékoztatást a mérkőzéssel kapcsolatban, ezt változtatás nélkül közöljük.

 

„Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a november 4-i, veszprémi Magyarország–Spanyolország (kezdés: 18.15) férfi EHF Eurokupa-mérkőzésre az online jegyárusítás befejeződött, a mérkőzés napján 16 órától kizárólag helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség. Az Európai Kézilabda-szövetség a Magyar Kézilabda-szövetség Covid-protokollja miatt, valamint egészségvédelmi okokból a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a szervezők nem tudják garantálni, hogy minden jegytulajdonos az előzetesen megváltott helyről tekintheti meg a mérkőzést, hiszen a már megvásárolt jegyek tulajdonosai is kizárólag három-három széknyi távolságra ülhetnek egymástól. A helyszíni jegyárusításban kizárólag a megfelelő távolságban elhelyezkedő székekre vásárolhatók belépők.

A szabályszerű ültetésben a szervezők fogják segíteni az érkező nézőket. A gördülékeny helyfoglaláshoz kérjük együttműködésüket, valamint felhívjuk a jeggyel rendelkezők, valamint a helyszíni jegyvásárlók figyelmét, hogy időben érkezzenek meg a Veszprém Arénába.

Az Európai Kézilabda-szövetség és a Magyar Kézilabda-szövetség Covid-protokollja, valamint a hatályos jogszabályok értelmében a csarnokba való belépéskor lázmérés történik, a csarnokban való tartózkodás teljes ideje alatt folyamatosan kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése. Beléptetéskor kérjük együttműködésüket és türelmüket.

Kérjük a szurkolókat, hogy a csarnokban lehetőség szerint tartsák meg a kellő távolságot szurkolótársaiktól, és kerüljék a közvetlen kontaktust. Az EHF előírásai miatt a szurkolói zónát élesen elválasztjuk a többi zónától (csapatok, média stb.). Együttműködésüket és megértésüket köszönjük.

Akik már megváltották belépőjüket, ám az érkezési sorrendben való helyfoglalás nem megfelelő számukra, és nem esnek át a beléptetésen (tehát nem lépnek be a csarnokba), azoknak igényük írásbeli benyújtását követően a szervezők visszafizetik a megváltott belépőjegy árát. Az írásbeli igényt a kezishop@hbmp.hu címre kell elküldeni, legkésőbb 2020. november 5-én 24 óráig, a név, a jegy(ek) sorszáma, a szektor, a sor, a szék, a vásárló bankszámla-száma megadásával, illetve a jegyvásárláskor elektronikusan kapott számla és a jegy becsatolásával.”

A MAGYAR FÉRFI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT 16 FŐS KERETE
Kapusok: Mikler Roland (Szeged), Székely Márton (Veszprém)
Jobbszélsők: Bujdosó Bendegúz (Ferencváros), Tóth Ádám (Dabas)
Jobbátlövők: Leimeter Csaba (Csurgó), Máthé Dominik (Elverum, norvég), Ilic Zoran (Orlen Wisla Plock, lengyel)
Irányító: Hanusz Egon (Csurgó)
Beállók: Rosta Miklós (Szeged), Szűcs Bence (Balatonfüred), Vajda Huba (Veszprémi KKFT)
Balátlövők: Bodó Richárd (Szeged), Ligetvári Patrik (Veszprém), Szita Zoltán (Orlen Wisla Plock)
Balszélsők: Bóka Bendegúz (Balatonfüred), Kovacsics Péter (Ferencváros)

KÉZILABDA
FÉRFI EUROKUPA
1. FORDULÓ
18.15:
Magyarország–Spanyolország, Veszprém (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
2. FORDULÓ
szombat, 18.00:
Horvátország–Magyarország, Eszék (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik