Férfi kézi: Szegedről igazolt átlövőt a „kis” Veszprém

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.12. 16:25
null
Ludmán Marcell az idény végéig kölcsönbe, utána végleg Veszprémbe kerül Szegedről (Fotó: Faragó Imre/Csak Előre! Egyesület)
A Pick Szegedtől igazolt 20 éves balátlövő-irányítót a Fejér-B.Á.L. Veszprém, hiszen a 2022–2023-as idény hátralévő részét kölcsönben a bakonyiaknál tölti Ludmán Marcell, aki nyártól már végleg Konkoly Csabáék játékosa lesz – tudatta hivatalos honlapján a bakonyi klub.

A Pick Szeged–Balatonfüred bajnoki mérkőzés után állapodott meg Ludmán Marcell jövő nyári klubváltásáról a két csapat, de a Fejér-B.Á.L. Veszprémnél három játékos is hosszú időre kidőlt, ezért a magyar sorozatok mellett az Európa-liga csoportkörében is érdekelt klubnak feltétlenül igazolnia kellett, a Szeged pedig az idény végéig kölcsönbe elengedte Ludmánt Konkoly Csabáékhoz.

„A Chambéry elleni diadal után küldtem egy gratuláló üzenetet Éles Józsefnek, aki szinte azonnal hívott, hogy »már most jönnöd kell, nem csak nyáron«” – emlékezett vissza a történésekre Ludmán Marcell. „Ahogy mindig, ezúttal is egyeztettem a szüleimmel és az edzőmmel, így hoztuk meg közösen a döntést, hogy megyek Veszprémbe. Hatalmas lehetőséget kaptam, hiszen folyamatosan játszhatok az NB I-ben, a Magyar Kupa és Ligakupa küzdelmeiben és persze az Európa-liga meccsein is” – tette hozzá Ludmán a „kis” Veszprém honlapjának.

A Honvédban nevelkedő balátlövő-irányító korábban játszott a Balatonfüred, a Budakalász és a Kistext SE csapataiban is, de az FTC-nél és a Szegednél belekóstolhatott az NB I-es mérkőzések hangulatába is, a Tisza-partiaknál az előző idényben két mérkőzésen került Juan Carlos Pastor keretébe, de gólt egyelőre nem szerzett a felnőtt első osztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik