Nenadics szerződését idén februárban fegyelmi eljárás lefolytatása után felbontotta a Veszprém, így öt év után távozott a bakonyiaktól, majd néhány nappal később az idény végéig szóló szerződést írt alá a PSG-hez.

Ennek lejárta után egy darabig úgy tűnt, vagy visszavonul, vagy a bukaresti Dinamóhoz igazol a 37 éves szerb klasszis, ám miután hónapokig néma csend honolt körülötte, hétfőn kisebb meglepetésként érkezett az Al-Khaleej bejelentése: szerződtette Nenadicsot.

Szerb sajtóhírek szerint Nenadics 2025-ig írt alá, és az éves fizetése 600 ezer euró (kb. 225 millió forint), amely a sportágban kiemelkedőnek számít, és különböző bónuszokkal még tovább is emelkedhet. Nem titkoltan azért szerezte meg a szaúdi klub, hogy jól szerepeljen novemberben a hazai rendezésű klubvilágbajnokságon.

Nenadics hosszú profi pályafutása során a Veszprém mellett 2008–2010 között a Pick Szeged játékosa volt, s megfordult többek között a Barcelonánál, a Wisla Plocknál és a Füchse Berlinnél is – a már említett PSG mellett.