Férfi kézi NB I: visszatér Tatabányára a montenegrói balátlövő

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.11.11. 17:01
null
Bozsovics Zágrábból tér vissza Tatabányára (Fotó: Földi Imre)
A kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya KC ismét szerződtette a montenegrói balátlövőt, Milos Bozsovicsot – jelentette be a kemma.hu-n a klub elnöke.

Milos Bozsovics 2016 és 2019 között már játszott a tatabányaiaknál, most a PPD Zagrebtől tér vissza. A montenegrói válogatott 25 éves, 199 centiméter magas balátlövője az idény végéig írt alá.

A klub elnöke, Marosi László akemma.hu-nak adott nyilatkozatában felhívta a figyelmet, Bálint Bence súlyos térdsérülése óta nehéz volt a posztot megfelelő minőségű játékossal betölteni.

„Nagyon megörültünk annak, hogy Milos Bozsovicsot sikerült szerződtetnünk – mondta a megyei hírportálnak a sportvezető. –Mivel ez az időszak minden tekintetben, így az átigazolások szempontjából is nagyon nehéz. Arról nem is szólva, hogy Milos Bozsovics képességeit jól ismerjük, hiszen három szezont már eltöltött nálunk csapatunk meghatározó játékosaként. Szakmailag nem volt kérdéses, hogy nagyon jó, ha visszajön. A vele kötött megállapodás pedig azt is jelenti, hogy akár már a keddi Európa-liga-mérkőzésen pályára léphet. Hogy a korábban elhalasztott El-meccseinket szerepelhet-e, még pontosítanunk szükséges.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik