Férfi kézi NB I: a Mol-csoport lett a Tatabánya kiemelt támogatója

Vágólapra másolva!
2021.08.06. 15:54
null
Új lehetőségek nyílhatnak a tatabányai kézilabdázás előtt (Fotó: Hagymási Bence/Komárom-Esztergom Megyei 24 Óra)
Amint arról beszámoltunk, lezárult a Pick Szeged és a Mol-csoport együttműködése a magyar férfi kézilabdázásban. Nem sokkal a szegediek közleménye után a magyar vállalat bejelentette: megállapodást kötöttek a Tatabánya kéziegyüttesével, így 2021–2022-es idénytől a csapat kiemelt támogatója lesz a vállalat.

 

„Nagyon sikeres út végéhez érkeztünk és külön öröm számunkra, hogy a hosszú évek óta tartó támogatásunknak is köszönhetően idén is bajnok lett a Szeged. Egy izgalmas és tartalmas időszakon vagyunk túl közösen, amelyet szeretnénk megköszönni a Pick Szeged vezetőinek, játékosainak, szurkolóinak és további sok sikert kívánunk a csapatnak – idézi a közlemény Pantl Pétert, a Mol-csoport kommunikációs igazgatóját. A Mol-csoportnak továbbra is kiemelten fontos a magyar kézilabda jövője, a fiatal tehetségek, a magyar bázisú utánpótlás segítése, ezért az idei szezontól a Tatabánya kézilabdacsapatának a támogatója lesz. Bízunk benne, hogy a Tatabánya fejlődésében is részünk lehet és mind a hazai, mind a nemzetközi szintéren sikeres jövő vár a csapatra."

„Különösen értékes számunkra, hogy a Mol-csoport a tatabányai kézilabdázás mellé áll, és ezzel kiemelten támogatja klubunkat és a régió sportját és utánpótlását – emelte ki Marosi László, a Tatabányai KC elnöke. – Célunk, hogy megtartsuk helyünket a magyar bajnokság élmezőnyében, és az európai porondon is öregbítsük a magyar kézilabdázás hírnevét. Szeretnénk, ha Tatabánya a válogatott játékosok számára továbbra is az egyik legfontosabb állomás lehetne, és a nemzeti együttes keretébe is az eddigiekhez hasonlóan sok kézilabdázó kerülne be klubunkból. Emellett az utánpótlásra is kiemelt figyelmet fordítunk, ebben is nagy segítség lesz a MOL-csoport támogatása.”

A Tatabánya az előző idényben a férfi kézi NB I 3. helyén végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik