Úgy néz ki, Alexander Blonz Norvégiában marad (Fotó: AFP)

 

A norvég hírportál arról számolt be, hogy az Elverum vezetősége azt szerette volna, hogy március végéig tisztázódjon a helyzet – amiatt, hogy gond nélkül tervezhessen a következő évadra. A Szeged azóta sem jelentkezett, így a klub megegyezett Alexander Blonz-szal a maradásról. De, ahogyan a portál fogalmaz, még sor kerülhet az átigazolásra, amennyiben a Szeged rövid időn belül jelentkezik.

Alexander Blonz szerződése 2022-ig szól Norvégiában, tehát jövőre ingyen távozhatna a csapatból. A Nettavisen úgy tudja, a Szegeddel egyeztetett átigazolási díj „nem olyan nagy”.

A fiatal balszélső eddig 77 gólt szerzett a norvég válogatott színeiben, világbajnoki ezüstérmesnek, Eb-harmadiknak mondhatja magát. Úgy nyilatkozott, már most nyitott lenne a váltásra, s örömmel fogadta a szegedi érdeklődést.

Az Elverum a napokban bejelentette a szintén balszélső Sindre Heldal érkezését, amit követően megindultak a pletykák arról, hogy vajon Blonz pótlására érkezett-e. Jelen pillanatban inkább úgy tűnik, hogy ketten tölthetik be a posztot a következő idényben.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a Szegedet, amely cáfolta a norvég lap minden értesülését.