Férfi kézi: Parrondót műtik, Källman bemutatkozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 15:21
Bemutatkozott a Pick Szegednél Jonas Källman, a Tisza-parti férfi kézilabdacsapata új balszélsője. A delmagyar.hu tudósításából kiderül az is, hogy Roberto Parrondót megműtik.

„Jonas olyan kézilabdás, aki nagy hasznára lehet a csapatnak, komplett játékosról van szó, aki több poszton tud védekezni, ez nagyon hasznos. Magas szélsővel erősödtünk, így az irányító a saját felén tud majd védekezni, ez újdonság lesz. A zavaróposzton ő a világ legjobbja, ő és Vadkerti a védelemben nagyon sokat tudnak majd segíteni a Picknek. Olyan típus, aki szélsőként hármas védőt is tud játszani, erre kevesen képesek a világon” – idézi a delmagyar.hu a svéd klasszisról beszélő Juan Carlos Pastort, a Pick Szeged spanyol edzőjét.delmagyar.hu a svéd klasszisról beszélő Juan Carlos Pastort, a Pick Szeged spanyol edzőjét.

A három és fél évre aláíró, háromszoros BL-győztes Källman a következőt mondta bemutatásakor:

„Ismerem a magyar kézilabdát és a Pick Szegedet is, korábban pályára léptem az újszegedi sportcsarnokban, a szurkolókról csak jókat mondhatok. Két napja érkeztem, amit eddig megnéztem, nagyon tetszik a városból, biztos, hogy jól érzem majd itt magam. A jövőben nagy dolgokra lehet képes a Pick, amely láthatóan erősödik évről évre. Nagyobb célokat is kitűzhet majd a csapat hamarosan” – mondta a 32 éves Källman, aki feleségével és kisbabájukkal érkezett.

A szegedi csapathoz kapcsolódó rossz hír, hogy a vállsérüléssel bajlódó Roberto Parrondo kedden utazik Gyulára, ahol dr. Csotye János traumatológus megoperálja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik