Férfi kézi: Karabatic a legjobb, három barcás az év csapatában

Vágólapra másolva!
2014.12.06. 14:43
A handball-planet.com szavazásán Nikola Karabaticot választották meg az újságírók és a szurkolók összesített szavazatai alapján az év legjobb kézilabdázójának. A francia kiválóságon kívül még a korábbi veszprémi Kiril Lazarov és az izlandi Gudjón Valur Sigurdsson került be az év csapatába a Barcelonából.

A legjobb csapat az összesített szavazás alapján a Niklas Landin (dán, Rhein-Neckar Löwen) – Luc Abalo (francia, PSG), Kiril Lazarov (macedón, Barcelona), Nikola Karabatic (francia, Barcelona), Julen Aguinagalde (spanyol, Vive Tauron Kielce), Mikkel Hansen (dán, PSG), Gudjón Valur Sigurdsson (izlandi, Barcelona) összetételben állna fel, és védekező specialistaként Tobias Karlsson (svéd, Flensburg) segítené.

Ami a magyar érdekeltségeket illeti, a veszprémi Momir Ilics (35 szavazat) és Nagy László (29) egyaránt a második helyen végzett Hansen (59) és Lazarov (57) mögött, ahogyan Renato Sulicot (27) is csak Aguinagalde (49) előzte meg. Niklas Landin (dán, Rhein-Neckar Löwen) – Luc Abalo (francia, PSG), Kiril Lazarov (macedón, Barcelona), Nikola Karabatic (francia, Barcelona), Julen Aguinagalde (spanyol, Vive Tauron Kielce), Mikkel Hansen (dán, PSG), Gudjón Valur Sigurdsson (izlandi, Barcelona) összetételben állna fel, és védekező specialistaként Tobias Karlsson (svéd, Flensburg) segítené.

Ami a magyar érdekeltségeket illeti, a veszprémi Momir Ilics (35 szavazat) és Nagy László (29) egyaránt a második helyen végzett Hansen (59) és Lazarov (57) mögött, ahogyan Renato Sulicot (27) is csak Aguinagalde (49) előzte meg.

A kapusok között Sterbik Árpád (25) Landin (58) és Mattias Andersson (43) mögött a harmadik helyen végzett, a védekező specialisták között pedig Schuch Timuzsin lett a negyedik (16).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik