Férfi kézi: Iváncsik Gergő és Gulyás újra a válogatottban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.15. 20:34
Újra számíthat az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának két kiváló szélsőjére Mocsai Lajos szövetségi kapitány: a spanyolok elleni felkészülési találkozón Iváncsik Gergő és Gulyás Péter is a szakember rendelkezésére áll.

„Egyik játékos sem azt mondta annak idején, hogy nem kíván többet a válogatottban szerepelni, hanem úgy nyilatkoztak, hogy a szereplésüket átmenetileg szünetelni szeretnék – mondta a Telekom Sporthír Szolgálatnak Mocsai Lajos. – Ennek az időszaknak vége, és csak örülni tudok annak, hogy mostantól ismét számíthatok rájuk. Egy nagyon motivált és bizonyítani igyekvő Iváncsik Gergőre és Gulyás Péterre, de az is jó hír, hogy a maga és a családja biztos jövőjét garantáló szerződések megkötése után Iváncsik Tamás is újra a válogatott rendelkezésére állhat.”Mocsai Lajos. – Ennek az időszaknak vége, és csak örülni tudok annak, hogy mostantól ismét számíthatok rájuk. Egy nagyon motivált és bizonyítani igyekvő Iváncsik Gergőre és Gulyás Péterre, de az is jó hír, hogy a maga és a családja biztos jövőjét garantáló szerződések megkötése után Iváncsik Tamás is újra a válogatott rendelkezésére állhat.”

A keret október 28-án találkozik, majd a november 2-ai összecsapás előtt egy zárt kapus meccsen is összeméri magát a világbajnoki címvédővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik