Férfi kézi: egy szigetre költözött karanténba az FTC átlövője

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.20. 10:52
null
Nagy Bence a januári világbajnokságon robbant be a válogatottba (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapatának válogatott átlövője, Nagy Bence megtanult házat szigetelni az önkéntes karantén idején – derült ki a klub hivatalos honlapján, a fradi.hu-n készített interjúból.

 

„Kiköltöztem a párommal és családjával Ráckevére, egy szigetre. Úgy gondoltuk, hogy ennél nagyobb biztonságban most nem tudunk lenni, mint egy zárt szigeten. Felkelek, reggelizek, edzek egyet, utána teszem, amit éppen kell segíteni a ház körül. A kertben folyamatosan van tennivaló, illetve megcsináltuk a házra a szigetelést, a stégen kicseréltük az elkorhadt, deszkákat, szóval telik az idő. És természetesen a kutyák is élvezik a nagy kertet, velük is sokat játszunk kint, valamint próbálok minél többet horgászni is” – fogalmazott Nagy Bence a klub hivatalos honlapján, aki arról is beszélt, mi hiányzik neki leginkább.

„A társaság! Tartjuk a kapcsolatot a többiekkel, de az más, amikor bemész az öltözőbe, és találkozol a társaiddal, akikkel egész évben egy célért küzdesz, és nap mint nap mindenben segíted egymást, hogy sikeresen tudjátok venni a következő akadályt. A csapatunk tényleg olyan, mintha a második családom lenne. Sokakkal beszélek telefonon, de üzenetezgetünk is folyamatosan. Előfordult már az is, hogy videohívásban beszéltünk egymással” – zárta gondolatait a válogatott átövő.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik