Férfi kézi Eb 2022: Lékai Mátéval és Nagy Lászlóval debütál az új magazin

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.01.27. 15:48
A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezői új, havonta jelentkező magazint indítottak. Az első adásban Lékai Máté és Nagy László egy közös játékban is részt vett.

A WGSM TV a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság és a köré épülő fesztivál szervezőinek legújabb, havonta jelentkező kommunikációs csatornája. Az exkluzív műsorsorozat elsősorban azért indult el, hogy bemutassa a magyar válogatott játékosait. A műsor célja továbbá, hogy az Európa-bajnoksággal kapcsolatos legfrissebb, hasznos és érdekes információk közérthetően és első kézből jussanak el a kézilabdabarátokhoz. A magazin műsorvezetője a több nemzetközi kézilabdás eseményről is ismert Szalay Edit lesz.

„A WGSM TV alapvető célja, hogy csatornát nyissunk a szurkolók, a nézők és a kézilabdázóink között. Szeretnénk újszerűen bemutatni a játékosokat. Olyan háttérinfókat szedünk össze adásról adásra, melyek izgalmasak, érdekesek lehetnek a nézők számára és amik máshol nem láthatóak. Terveink szerint minél több válogatott játékosunkat meghívjuk a stúdióba, és minden részben tervezünk valami plusz meglepetést, legyen szó a srácok felkészüléséről, az Eb helyszíneiről vagy a háttérszereplőkről. Az első adásban Lékai Mátéval, válogatottunk meghatározó alakjával látható egy hosszabb interjú, illetve vele és Nagy Lászlóval közös játékunk. Emellett kicsit bepillantottunk a januári jegyértékesítésről szóló sajtótájékoztatónk háttérmunkálataiba is” – mondta az online videosorozatról Szalay Edit.

Az Eb szervezőbizottsága rengeteg kiegészítő programmal és aktivitással várja a szurkolókat a rendhagyó Európa-bajnokságon, a sportesemény köré szervezett fesztivál és a tornát megelőző hónapok programjainak tartalmát a Watch Games. See More. szlogen fogja össze.

Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik, a döntőt az épülő, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban rendezik január 30-án.

Az Eb-re szóló jegyeket és az élménycsomagokat egyelőre kizárólag awatchgamesseemore.huoldalon, illetve az Európa-bajnokság hivatalos applikációjában lehet megvásárolni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik