Férfi kézi: „Csurgón jobbak a körülmények, mint a Vardarnál”

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 18:28
null
Alem Toszkics elégedett a csurgói körülményekkel (Fotó: Török Attila)
A balkan-handball.com kézilabdás szaklapnak adott nyilatkozatában arról beszél a csurgóiak edzője, Alem Toszkics, hogy a somogyiaknál jobb körülmények vannak, mint a BL-győztes Vardar Szkopjénál.

„A Csurgói KK nagyon jó csapat, szervezetileg és gazdaságilag is stabil lábakon áll, a fizetések nemhogy egy napot, még csak egy órát sem késnek – idézi a szakportál a 38 éves szakembert, aki többek között az RK Zagrebben, a Celjében, a Vardarnál és a Gorenje Velenjében is játszott, mielőtt a Csurgótól visszavonult, s lett a klub szerb vezetőedzője. – Itt minden Varga Jánostól függ, aki nagyon erős ember, ügyvéd. A Vardarnál akkor játszottam, amikor Szergej Szamszonyenko volt a tulajdonos, és esküszöm, hogy Csurgón jobbak a körülmények. Minden adott a tökéletes felkészüléshez, sportcsarnok, uszoda, edzőterem, szauna, bármi, amire szükség lehet, fantasztikus!”

Toszkics egyedül azt sajnálja, hogy Csurgó kisváros, ötezren lakják, és a csarnokban 2500-an férnek be, ami miatt nehéz nagy neveket oda csábítani.

A bajnokságról annyit mondott, hogy amíg a Veszprém és a Szeged külön kategóriát képvisel, és a Tatabánya a favorit a harmadik helyre, a Csurgót a 3–9. helyért csatázók közé várja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik