Férfi kézi: Csak idő kérdése a magyar BL-győzelem – Djukics

Vágólapra másolva!
2018.02.05. 11:02
Dragan Djukics, a montenegrói férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya továbbra is kiemelt figyelemmel követi a magyar csapatokat, és szerinte csak idő kérdése, hogy a férfiaknál is magyar csapat emelje magasba a BL-trófeát. A Szeged korábbi edzője szót ejtett a széteső székelyudvarhelyi gárdáról is.

„Nem nagy titok, a Szegeden eltöltött négy esztendő mély nyomokat hagyott bennem! Ezek voltak pályafutásom legszebb évei! Nagyszerű csapat, fantasztikus szurkolók! Szeged mindig a szívem csücske marad. A Székelyudvarhelyen eltöltött idő rövid volt, de nagyon tartalmas. Már az első perctől teljesen otthon éreztem magam – idézi a thejumpshot.com Dragan Djukicsot. – Mivel elég sok időt töltöttem Magyarországon, ezért elköteleződtem a magyar kézilabda iránt. Próbálom követni az ottani eseményeket és a bajnokságot is, különös tekintettel a Szegedre. Ha a csapat nyer, akkor nagyon örülök, viszont a vereségek még mindig fájóak tudnak lenni. Amikor csak lehetőségem van, megragadom az alkalmat élőben megtekinteni kedvenc csapatom. A Veszprém és a Szeged tagja az európai elitnek, és csak idő kérdése, hogy valamelyik magyar csapat emeli magasba a BL-trófeát. Szívből kívánom, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen! Bár egy dolog hiányzik, a válogatott sikeressége. A magyar csapat fiatal, tehetséges, valamint remek edzőjük van, és egy egész ország szorít értük! Csak egy kis idő és türelem kell ahhoz hogy eljöjjön a várva várt nagy eredmény."„Nem nagy titok, a Szegeden eltöltött négy esztendő mély nyomokat hagyott bennem! Ezek voltak pályafutásom legszebb évei! Nagyszerű csapat, fantasztikus szurkolók! Szeged mindig a szívem csücske marad. A Székelyudvarhelyen eltöltött idő rövid volt, de nagyon tartalmas. Már az első perctől teljesen otthon éreztem magam – idézi a thejumpshot.com Dragan Djukicsot. – Mivel elég sok időt töltöttem Magyarországon, ezért elköteleződtem a magyar kézilabda iránt. Próbálom követni az ottani eseményeket és a bajnokságot is, különös tekintettel a Szegedre. Ha a csapat nyer, akkor nagyon örülök, viszont a vereségek még mindig fájóak tudnak lenni. Amikor csak lehetőségem van, megragadom az alkalmat élőben megtekinteni kedvenc csapatom. A Veszprém és a Szeged tagja az európai elitnek, és csak idő kérdése, hogy valamelyik magyar csapat emeli magasba a BL-trófeát. Szívből kívánom, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen! Bár egy dolog hiányzik, a válogatott sikeressége. A magyar csapat fiatal, tehetséges, valamint remek edzőjük van, és egy egész ország szorít értük! Csak egy kis idő és türelem kell ahhoz hogy eljöjjön a várva várt nagy eredmény."

„A montenegrói szövetséggel kötött megállapodásom lehetővé teszi, hogy klubedzőként is dolgozzak. Mivel imádom a kézilabdát így nem esik nehezemre a kettős szerep. Nagyon sajnálom ami az SZKC-val történt, de meg kell jegyeznem, hogy elfogadhatatlannak tartom, hogy egy ekkora klub csak úgy szélnek eressze a játékosait és visszalépjen a bajnokságtól! Ezt a román, valamint a magyar szövetségnek nem szabadna engednie, valamint a helyi önkormányzatnak, hiszen a klub az erdélyi magyarok szimbóluma volt, rengeteg szurkolóval. És emellett nagyon sok gyerek és fiatal kezdett el kézilabdázni, ami mindenki számára rettentő fontos!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik