Férfi kézi: Borozan is marad, végleges a Veszprém kerete a következő idényre

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.03.11. 13:19
null
Vuko Borozan is marad Veszprémben (Fotó: Árvai Károly)
Végleges a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kerete a 2021–2022-es idényre. 18 játékosra számít a klub a nyártól, utolsóként Vuko Borozan esetében került sor a szerződésében szereplő opció lehívására.

 

A Veszprém az elmúlt napokban Jahja Omar, Rasmus Lauge és Kentin Mahé hosszabbítását jelentette be, ezt követte a mai híradás, melyben arról számolt be a klub, hogy Vuko Borozan esetében is megegyezett a szerződésében szereplő plusz egy éves opció lehívásáról.

A bejelentés szerint ezzel véglegessé vált a keret a jövő idényre. Ezek szerint a Szegedre távozó Kent Robin Tönnesen mellett a Portónak kölcsönadott Székely Márton sem marad a csapatban. A 18 fős keret már csak váratlan esemény esetén változhat, jelenleg azonban nincs tervben új igazolás.

Szó van viszont arról, hogy egy-két fiatal is lehetőséget fog kapni a felnőttcsapatnál, ezt azonban az fogja eldönteni, hogy azoknak a fiataloknak, akikben a klub potenciált lát, sikerül-e hazai vagy külföldi csapatnál helyet találni a további fejlődésük érdekében.

A TELEKOM VESZPRÉM 18 FŐS KERETE A 2021–2022-ES IDÉNYRE
Kapusok:
Rodrigo Corrales, Vladimir Cupara
Jobbszélsők: Gasper Marguc, Danyiil Siskarjov
Jobbátlövők: Jorge Maqueda, Jahja Omar
Irányítók: Lékai Máté, Kentin Mahé, Petar Nenadics
Beállók: Blaz Blagotinsek, Rogerio Moraes, Andreas Nilsson
Balátlövők: Vuko Borozan, Rasmus Lauge, Ligetvári Patrik, Nikolaj Markussen
Balszélsők: Dejan Manaszkov, Manuel Strlek

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik