Férfi kézi BL: több alapemberrel is megállapodott a csődtől megmenekült Vardar

Vágólapra másolva!
2020.05.18. 12:58
null
Gyibirov és Dissinger is a maradók között (Fotó: AFP)
Az Ekipa.mk beszámolója szerint a Vardar Szkopje több alapemberével is megállapodott a folytatásról, annak ellenére, hogy az év elején még a csőd fenyegette az északmacedón klubot. A fordulat a korábbi tulajdonos, a SEHA-liga-elnök Mihajlo Mihajlovszki újbóli szerepvállalásának köszönhető.

Bár korábban többük is nyíltan beszélt a fizetések elmaradásáról és távozási szándékukról, északmacedón beszámolók szerint Tyimur Gyibirov, Christian Dissinger és a kapitány Sztojancse Sztoilov is marad a Vardar kötelékében a következő idényre.

A Bajnokok Ligája címvédőjénél ráadásul újabb szerződéshosszabbítások bejelentése várható – teszi hozzá az Ekipa.mk nevű helyi weboldal.

A Handball Planet arra emlékeztet, a Vardar néhány hónappal ezelőtt még a csőd elkerüléséért küzdött, ám azóta a 2013-ban elbúcsúzó volt tulajdonos, Mihajlo Mihajlovszki visszatért a klub élére és rendezte az anyagi kérdéseket.

Az elmúlt években a SEHA-liga elnöki székében ülő, tiszteletbeli elnökként 2013 óta is a klub kötelékéhez tartozó Mihajlovszki már napokkal korábban arról beszélt, megteremtették a feltételeit annak, hogy az alapemberek a csapatnál maradhassanak.

A szakportál már korábban beszámolt arról, hogy a „mégis maradók” közé tartozik Ivan Cupic is, a 34 éves horvát légióssal szintén sikerült megállapodnia a Mihajlovszki fémjelezte megújult vezetőségnek.

Aki viszont biztosan nem marad, az a volt szegedi, Szergej Gorbok – az orosz válogatott átlövő az Instagram-oldalán jelentette be a búcsút. Tavasszal már az irányító, Stas Skube isbejelentette a távozását, míg a lett Dainis Kristopans és az orosz Pavel Atman szerződést is bontott a Bajnokok Ligája 2019-es győztesével.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik