Férfi kézi BL: egy-egy veszprémi és szegedi az álomcsapatban

Vágólapra másolva!
2019.02.18. 09:18
Mindkét magyar csapat győztesen hagyhatta el a pályát a hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Telekom Veszprém a Vardar Szkopjét, a Mol-Pick Szeged a Motor Zaporizzsját gyűrte le. Mindkét mérkőzés legeredményesebb játékosa bekerült a forduló válogatottjába az EHF-nél.

Mario Sostaric kilenc góllal járult hozzá a szegedi győzelemhez, Lékai Máté héttel a veszprémihez. Nem csoda, hogy mindkét kézilabdázó bekerült a forduló legjobbjai közé.Mario Sostaric kilenc góllal járult hozzá a szegedi győzelemhez, Lékai Máté héttel a veszprémihez. Nem csoda, hogy mindkét kézilabdázó bekerült a forduló legjobbjai közé.

A Vardar Szkopje elleni idegenbeli siker során a második félidőre beszálló Mikler Roland remek védéseinek egyike a top 5-be is bekerült – a magyar kapus Kristopans ziccerét hárította.

A szegedi Mario Sostaric pazar mozdulata a forduló ötödik legszebb gólja az EHF-nél, klubtársa, Dean Bombac győzelmet érő találata a harmadik lett a listán, amelyen a flensburgi Hampus Wanne (szintén két pontot érő) hetese végzett az élen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik