„Mindig volt valaki, aki egy extrát hozzá tudott tenni: egy védést, egy gólt, egy passzt,  jó védekezést. Ez volt a győzelem kulcsa, mindig volt valaki, aki meg tudott újulni. Szépen, fokozatosan közeledtünk a PSG-hez, aztán át is vettük a vezetést, utána pedig felrobbant a csarnok. Onnantól fogva sem volt egyszerű, de az volt az ember érzése, hogy ma már nem tudunk veszíteni” – idézte fel az utolsó negyedóra történéseit Lékai Máté, aki videónkban azt is elárulja, mégis volt egy pont a végén, amikor elbizonytalanodott. Emellett beszél arról, hogy Momir Ilics irányításával mi változott a csapat játékában, s kitér a szurkolókra is, akik ismét fergeteges hangulatot teremtettek a Veszprém Arénában.

Sipos Adriánnal arról beszélgettünk, hogyan élte meg élete első Bajnokok Ligája-mérkőzését, s miben más Veszprémben játszani, mint volt Tatabányán. Róla bővebben olvashatnak a szombati  Nemzeti Sportban. 

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
B-CSOPORT

TELEKOM VESZPRÉM–PSG (francia) 34–31 (13–17)
Veszprém, 4600 néző. Vezette:
 Gubica, Milosevic (horvátok).
VESZPRÉM: CORRALES – Gasper Marguc 3, J. OMAR 10 (1), LÉKAI 4, Blagotinsek, Sipos, STRLEK 8 (1). Csere: Cupara (kapus), A. Nilsson 2, LIGETVÁRI 3, Mahé 1, Maqueda, NENADICS 3, Manaszkov, Lukács P., Ilic Z. Edző: Momir Ilics
PSG: Gérard – Solé, Remili 3, N. Karabatic 2, L. KARABATIC 5, M. HANSEN 7 (4), Keita 1. Csere: GENTY (kapus), Kounkoud 2, Syprzak 4, Grébille 1, Ntanzi, Prandi 2, STEINS 2, Kristopans 2, H. Toft Hansen. Edző: Raúl González
Az eredmény alakulása. 7. perc: 4–6. 14. p.: 8–8. 22. p.: 12–11. 27. p.: 12–15. 42. p.: 20–23. 49. p.: 24–26. 55. p.: 30–28.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 5/2, ill. 5/4
MESTERMÉRLEG
Momir Ilics:
 – Nagyon örülök a győzelemnek, főleg a második félidőben mutatott játéknak és küzdőszellemnek. Az első félidő utolsó tíz percével nem vagyok elégedett, nem ment a csapatnak, sok lerohanásos gólt kaptunk. Köszönöm a támogatást a szurkolóinknak!

Raúl González: – Jól kezdtünk, de a második játékrészben egyre többet hibáztunk. Sokat voltunk emberhátrányban, a hazaiak pedig az utolsó tizenöt percben elkapták a fonalat.