Férfi kézi: „A pályán legyetek gyilkosok, azon kívül igaz barátok!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.25. 10:10
A többi NB I-es csapathoz hasonlóan a legutóbb bronzérmes Grundfos Tatabánya is megkezdte már a felkészülést a következő idényre. Vladan Matics vezetőedző nyitó beszédéből a klub Facebook-oldala közölt részleteket, ebből többek között kiderült, hogy ezentúl a magyar lesz a hivatalos nyelv az öltözőben.

„Gondolom egy fél szezon elmegy arra, amíg összeszokunk. Februárra várható az »igazi« Tatabánya. Szerencsére jól igazoltunk, rutinos, kiváló kéziseket, és döntően magyar játékosokat” – mondta el Vladan Matics a felkészülés kezdetén.„Gondolom egy fél szezon elmegy arra, amíg összeszokunk. Februárra várható az »igazi« Tatabánya. Szerencsére jól igazoltunk, rutinos, kiváló kéziseket, és döntően magyar játékosokat” – mondta el Vladan Matics a felkészülés kezdetén.

„A régi játékosok segítsék az újakat a beilleszkedésben. Mivel sok magyar van a keretben, és csak kevés külföldi, ezért mától a magyar a hivatalos nyelv az öltözőben. Komolyan kell készülni, és az első pillanattól kezdve száz százalékot adni, nem úgy, mint korábban, amikor a szezon elején szenvedtünk. Olyan csapatot szeretnék, mint eddig is volt: a pályán legyetek gyilkosok, a pályán kívül legyetek szerények, segítsétek egymást és legyetek igaz barátok! Szeretnénk megtartani a harmadik helyünket a bajnokságban, és meglátjuk, hogy mennyire tudunk beleszólni az első két hely sorsába. Tavaly sem voltunk tőle messze. A nemzetközi kupában legalább az előző eredményt szeretnénk megismételni, és ha tudunk, még egy lépést tennénk előre is” – vázolta a terveket a játékosoknak az edző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik