A szépséges Nora Mörk még mindig ellenállhatatlan – képek, videó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.06.01. 11:25
null
Nora Mörk a Vipersszel is felért a csúcsra (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Vipers Kristiansand diadalával a 38 éves Heidi Löke, a 41 éves Katrine Lunde és a tíz térdműtét után még mindig remeklő Nora Mörk vasárnap csatlakozott Görbicz Anitához és Eduarda Amorimhoz, így mind az öten öt női kézilabda Bajnokok Ligája-győzelemmel büszkélkedhetnek. A számos sérülése ellenére még mindig világklasszis teljesítményt nyújtó Mörknek hatalmas rajongótábora van, az Intagramon például több mint 129 ezren követik.

„Ötszörös Bajnokok Ligája-győztes, négyszeres Európa-bajnok, egyszeres világbajnok és 2017-ben az év női játékosa” – olvasható Nora Mörk legkiemelkedőbb eredményei az Instagram-oldalán.

A 30 éves játékost hazánkhoz is szép emlékek kötik, ugyanis 2016 és 2019 között számos kupát hódított el a Győrrel: háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, ugyanennyiszer a magyar bajnokságot és kétszer a Magyar Kupát. A folyamatos térdsérülések azonban az egész karrierjére hatással voltak, és végül a távozásában is szerepet játszott.

Mörk a CSM Bucuresti-hez került, ám édesanyja betegsége miatt egy év után visszatért Norvégiába, a Vipers Kristiansandba, amellyel a múlt hétvégén ötödször is felért a csúcsra.

A képeiből szemezgettünk.


A 30 éves norvég jobbátlövő szépsége még mindig sokakat rabul ejt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik