Videó: verseny közben hányt a bringás, majd csodásan reagált

Vágólapra másolva!
2021.03.29. 18:32
Sam Bennett ír kerékpáros klasszis a Belgiumban tartott 83. Gent–Wevelgem verseny közben rosszul lett, és olyat tett, ami nem túl gyakran fordul elő. 

A felvételek tanúsága szerint a 30 éves versenyző tekerés közben hirtelen rosszul lett, és elhányta magát. Sam Bennett később ezt azzal magyarázta, hogy túlette magát.Sam Bennett később ezt azzal magyarázta, hogy túlette magát.

 



„Hibáztam, mert túl sokat ettem a verseny alatt és nem bírta el a gyomrom, mint azt mindenki láthatta. Emiatt és a nap folyamán tett erőfeszítéseim miatt csak úgy megtörtént, és az egyik végletből a másikba kerültem, teljesen üres lettem, nem volt több energiám. Tanulni fogok ebből” – magyarázta.

A verseny végül túl nehéznek bizonyult az ír számára, és az 55. helyen ért célba. A kényelmetlenség és a csalódás ellenére Bennett mégis meglátta a vasárnapi esemény szórakoztató oldalát, hiszen nevető hangulatjelek kíséretében egy kellő öniróniáról tanúskodó bejegyzést tett közzé a Twitteren válaszul azoknak, akik az esettel foglalkoztak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik