Giro: Valternak magyarul mondott köszönetet a szakaszgyőztes

Vágólapra másolva!
2022.05.11. 21:39
Mint beszámoltunk róla, Valter Attila fantasztikus teljesítményének köszönhetően is a magyar kerékpáros csapattársa, a francia Arnaud Démare nyerte meg a Giro d'Italia ötödik szakaszát. A befutó után Valter egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg szurkolóival, mi történt a szakasz után.

„Nem sokszor voltam még a világ egyik legjobb sprinterének segítője, de egyre inkább értem, miről szól ez az egész! Ahhoz, hogy a sprinterünk eljusson a lehető legmesszebb, mindenkire szükség volt ma. Egy kis vagon voltam csak, mielőtt beindult a híres vonat, de nagyon örülök, hogy kivehettem a részem a munkából” – írta a Facebookon Valter. „Nem sokszor voltam még a világ egyik legjobb sprinterének segítője, de egyre inkább értem, miről szól ez az egész! Ahhoz, hogy a sprinterünk eljusson a lehető legmesszebb, mindenkire szükség volt ma. Egy kis vagon voltam csak, mielőtt beindult a híres vonat, de nagyon örülök, hogy kivehettem a részem a munkából” – írta a Facebookon Valter.

„Az egész csapat egyként örül ennek a győzelemnek, jót fog tenni a következő napokban! A célban Arnaud magyarul köszönte meg a segítséget, példás csapatkapitány, remélem, sok ilyet átélhetek még ezzel a csapattal!” – tette hozzá Valter.


Gratulálok Arnaud Démare Nem sokszor voltam még a világ egyik legjobb sprinterének segitője, de egyre inkább értem...

Posted by Attila Valter onWednesday, May 11, 2022

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik