Kajak-kenu vk: Douchev-Janics 200 m-en sem döntős

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.23. 21:34
A duisburgi kajak-kenu világkupán szombat délután kvalifikálta magát a vasárnapi döntőbe a Dombi Rudolf, Hufnágel Tibor, Kökény Roland, Boros Gergely összetételű kajaknégyes 1000 méteren, a Varga Dávid, Vass András kenukettes ugyancsak a hosszabb olimpiai távon. A kajaknégyes előfutamában és a középdöntőben is harmadik lett, míg a kenupáros előbb a hatodik helyen végzett, a középdöntőben azonban futamgyőztes lett.

Douchev-Janics Natasa második egyéni olimpiai versenyszámában, K1200 méteren sem kvalifikálta magát a fináléba, miután középdöntős futamában a hatodik lett, és csak az első három jutott be a döntőbe. Olimpiai bajnokunk az 500 m-hez hasonlóan ebben a versenyszámban is B-döntős.1200 méteren sem kvalifikálta magát a fináléba, miután középdöntős futamában a hatodik lett, és csak az első három jutott be a döntőbe. Olimpiai bajnokunk az 500 m-hez hasonlóan ebben a versenyszámban is B-döntős.

A férfiaknál K–1200 m-en Hérics Dávid futamában a negyedik lett, Dudás Miklós a harmadik, utóbbi az egyes pályán ott lehet a fináléban. Hérics a B-döntőben indulhat, miként Khaut Kristóf C1500 m-en.

Az 500 m-t megnyerő női kenus, Balla Virág vasárnap a 200 m-es döntőben is rajthoz áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik