Kajak-kenu: Balla Virág koronavírusos, nem indul a világkupán

PIRCS ANIKÓPIRCS ANIKÓ
Vágólapra másolva!
2020.09.23. 09:26
null
Balla Virág lemarad a szegedi vk-ról (Fotó: Dömötör Csaba)
Nem versenyezhet a pénteken kezdődő szegedi világkupaversenyen Balla Virág. A Graboplast Győr világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kenusának pozitív lett a koronavírustesztje – tudta meg a Nemzeti Sport.

„Hétfőn tesztelték le a csapatot és szerdán kora reggel érkezett meg az eredmény, sajnos pozitív lett. Többször is el kellett olvasnom az erről tájékoztató e-mailt, hogy elhiggyem – reagált a hírre elsőként lapunknak Balla Virág, aki hozzátette: az eredmény azért benne volt a pakliban, mert két hete megfázásos tünetekkel bajlódik. – A Covidra jellemző speciális tüneteim nincsenek, miként hőemelkedésem sincs.”

A 26 éves versenyző öt számban, C–1 200 m, 500 és 5000, valamint C–2 200 és 500 méteren is rajthoz állt volna a Maty-éren.

„Mindenki azt kérdezi, mit fogok most csinálni? Először is próbálom megszervezni a karanténos életemet, és elég sok tervezett programot kell lemondanom, amely a következő két hétben rám várt volna, a hétvégén pedig a tévében és interneten nézem majd a világkupát. Nagyon sajnálom, hogy így alakult.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik