Videó: Cech parádésan debütált, meccset nyert csapatának

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.14. 09:51
Nemrég napvilágot látott a hír, miszerint a nemrég visszavonult kiváló labdarúgókapus, Petr Cech a jégkorongban próbálja ki magát – természetesen kapusként. A cseh sportember le is játszotta első mérkőzését, és emlékezeteset alakított!

A Guilford Phoenix csapatában szerepet kapó 37 éves Cech a Swindon Wildcats második gárdája elleni mérkőzésen vált hőssé: a sokáig 2–1-es hátrányban levő Guilford hosszabbításra mentette a meccset, a szétlövésben Cech két védést is bemutatott, ezzel kiharcolva a győzelmet – olvasható a BBC-n.

Nem meglepő módon a meccs embere is a cseh kapus lett, aki aligha számított ilyen sikeres bemutatkozásra.

A Chelsea és az Arsenal korábbi labdarúgója (a jégen viselt sisakján mindkét csapat megjelenik) 2019 nyarán vonult vissza a futballtól, jelenleg a Chelsea tanácsadójaként dolgozik. szerepet kapó 37 éves Cech a Swindon Wildcats második gárdája elleni mérkőzésen vált hőssé: a sokáig 2–1-es hátrányban levő Guilford hosszabbításra mentette a meccset, a szétlövésben Cech két védést is bemutatott, ezzel kiharcolva a győzelmet – olvasható a BBC-n.

Nem meglepő módon a meccs embere is a cseh kapus lett, aki aligha számított ilyen sikeres bemutatkozásra.

A Chelsea és az Arsenal korábbi labdarúgója (a jégen viselt sisakján mindkét csapat megjelenik) 2019 nyarán vonult vissza a futballtól, jelenleg a Chelsea tanácsadójaként dolgozik.

 

Chelsea Youth on Twitter

Cech makes the game-winning save in the shootout on his debut! https://t.co/PDBDJGolBQ


Match of the Day on Twitter

Two penalty saves Shoot-out win Man of the match Petr Cech had an ice hockey debut to remember.


 

B/R Football on Twitter

@PetrCech made his ice hockey debut after 20 years of professional football. He saved two penalties, won the shootout, and was named man of the match ( @jessdobbe) https://t.co/eVNmktuSxi



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik