NS: minden a hoki vb-ről; Böde bódulata; bajnok-e már a Győr? - hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.14. 23:45
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Nagy-Britannia legyűrve, jöhet Dél-Korea – de mik a divíziós 1-es világbajnokság nyitó mérkőzésének tanulságai? Hogy látta Vas Márton, Szuper Levente, Ladányi Balázs, Vas János, Kovács Csaba, Nagy Gergő és persze Rich Chernomaz? S mit tapasztalt jegyzetírónk? Minden, ami hokivébé: keresse a hétfői Nemzeti Sportot!Nagy-Britannia legyűrve, jöhet Dél-Korea – de mik a divíziós 1-es világbajnokság nyitó mérkőzésének tanulságai? Hogy látta Vas Márton, Szuper Levente, Ladányi Balázs, Vas János, Kovács Csaba, Nagy Gergő és persze Rich Chernomaz? S mit tapasztalt jegyzetírónk? Minden, ami hokivébé: keresse a hétfői Nemzeti Sportot!

Kimondottan jó meccs kerekedett a Győr–Videoton bajnoki rangadóból, az ember már-már valamelyik nyugati stadionban érezte magát, ehhez képest a két klub legendái nem voltak túlságosan elájulva a látottaktól. Konklúziók Burcsa Győzőtől Verebes Józsefig, avagy: mit ér az átlagosnál nagyobb iram, küzdelem és hangulat egy magyar találkozón? S miben ért lassan mindenki egyet? Összeállítás a hétfői NS-ben?

„A feladatom tulajdonképpen csak annyi, hogy a remek passzok után góllal fejezzem be az akciókat" – mondja Böde Dániel, a góllövőlistát vezető ferencvárosi csatár. De valóban ennyire könnyű-e a dolga? Ki lepte meg és mivel? S mit gondol a legutóbbi FTC-gólkirály, Dzurják József? Mese a 14 találatról: interjú Bödével a hétfői Nemzeti Sportban!

Miért elégedetlenkedett Fazekas Nándor a pécsi Magyar Kupa-sikert követően? Válasz a hétfői NS-ben!

Gyurján Bence, Kovács István, Radó András, Skriba Máté, Szakály Attila, Tamás Krisztián, Ugrai Roland – néhány név már ismerős lehet a magyar futball kedvelőinek, és Szombathelyen állítják, a többi is hamarosan az lehet. Az ellenfelek is dicsérik, elismerik az Illés Akadémia munkáját, mi pedig körülnéztünk az intézményben. De ki kereste meg anno Illést? Miért mutatott a névadó szülők előtt bokrokra? S mérlegeltek-e, amikor jelentkezett az AC Milan? Riport a hétfői Nemzeti Sportban!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik