Jégkorong-vb: a kazahok szerint Olaszország az igazi ellenfél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.15. 21:56
A kazah jégkorong válogatott szövetségi kapitánya, Vlagyimir Krikunov a britek felett aratott győzelem után már a magyarokra figyel: erős csapatnak tartja válogatottunkat, bár első győzelmünket szerinte a játékvezetőknek köszönhetjük.

„Láttam a meccset, bár én inkább a játékot figyeltem" – nyilatkozta a vesti.kz honlapnak a kazah hokiválogatott szövetségi kapitánya. „Nem véletlen, hogy itt van a világbajnokság. Túléljük, majd meglátjuk" – válaszolta a kapitány a kazah újságírók kérdésére a magyar-brit mérkőzés játékvezetésével kapcsolatban.

A kazahok szereplésével egyelőre elégedett Krikunov, de még javulást vár csapatától:

„Tudunk és fogunk is még ennél jobban játszani. Láttam a magyarokat meccsét, jó csapat és gyorsak a játékosaik. Az első meccsükön nagyon agresszívan, keményen kezdtek, ettől megzavarodtak a britek, nem ilyen játékot vártak, ezért nyerhettek a hazaiak."

A kazah válogatott csatára, Andrej Szpiridonov szerint Olaszország ellen lesz a legnehezebb dolguk.

„Lehet úgy tűnt, de nem volt könnyű a britek elleni győzelem. Sok kiállítás volt, tördelték a játékot, egyáltalán nem volt könnyű" – kezdte a csatár a britek ellen 5–0-ra megnyert meccs elemzésével.

„A legfőbb ellenfelünk, úgy gondolom, Olaszország. A magyarokkal még nem játszottunk, nem tudjuk pontosan, mit várhatunk tőlük" – nyilatkozta Szpiridonov.

Friss hír, hogy a kazah válogatott egyik alapembere, a védő Makszim Szemjonov a japánok ellen elszenvedett sérülése miatt (két ujja is eltört) kénytelen volt otthagyni csapatát és orvosi vizsgálatra repülni, így a kazahok nélküle játszanak a hátralévő mérkőzéseiken.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik