Jégkorong: Rajna Miklós a MAC-ban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 11:56
null
Rajna Miklós a MAC Budapestben folytatja a pályafutását
Rajna Miklós a szlovák Extraligában induló MAC Budapestben folytatja a pályafutását. A magyar jégkorong-válogatott kapusa az elmúlt szezonban Carruth MacMillan mögött kevés lehetőséget kapott a Fehérvár AV19 EBEL-csapatában.

„Azért választottam a MAC Budapestet, mert szimpatikus a közösség, és tetszik, hogy a klub évről évre fejlődik, magasabbra teszi a lécet – nyilatkozta a klub közösségi oldalának. – A srácokat, illetve az edzőket és a stáb nagy részét is ismerem, ez megkönnyíti a beilleszkedést. Nagy kihívást éreztem az idei projektben, a szlovák Extraliga nagyon csábító a magyar játékosoknak. Úgy éreztem, ennek a megméretésnek szeretnék részese lenni.”

A MAC-nál a szintén válogatott, az Erste Liga elmúlt idénye legjobb kapusának megválasztott Bálizs Bencével osztja majd meg a kapusfeladatokat.

„Bencével csaknem egyidősek vagyunk, világéletünkben rivalizáltunk, de mindig korrekt, jó viszonyban voltunk. Mindketten szeretnénk minél több meccsen játszani, és ez így van rendjén. Ez fog minket előrébb vinni , hogy napról napra jobbak legyünk.”

Majoross Gergely, a MAC Budapest vezetőedzője a következőket mondta Rajna szerződtetéséről:

„Ő volt az egyik, akivel mindvégig feltételes módban beszéltünk. Csak akkor akart hozzánk jönni, ha szóba jön az Extraliga-indulás, és mi is csak akkor keresünk ilyen kaliberű kapust, ha ez a magasabb színvonalon történő versenyzés összejön. Összejött, így sikerült megegyeznünk vele.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik