Jégkorong: Mit mondott Fodor Szabolcs 0–2 után? Nagy Gergő elárulta!

Vágólapra másolva!
2022.09.19. 08:20
Hiába vezetett a 3. percben már 2–0-ra az UTE az FTC elleni hokiderbin, a hazai jégen játszó zöld-fehérek az időkérést követően még az első harmadban megfordították a meccset. Mit mondott Fodor Szabolcs vezetőedző a játékosoknak? Nagy Gergő elárulta az NSO Tv-nek, míg Kiss Patrik arról beszélt, mit kell tenniük a liláknak a vezetés birtokában, ha azt a mérkőzés végéig meg akarják tartani. 

„Ilyenkor fent van az adrenalin, nagy hangzavar is van, nem olyan egyszerű odafigyelni, hogy mit mond az edző az időkéréskor. Főleg, hogy lelkileg is megviseli az embert, ha gyorsan kap két gólt. De ha jól emlékszem, azt mondta, nyugodjunk meg és kezdjük azt játszani, amit megbeszéltünk” – idézte fel az 5–3-as győzelemből a részét egy góllal és három gólpasszal kivevő Nagy Gergő Fodor Szabolcs vezetőedző szavait az időkérés során, amelyre az UTE gyors, kétgólos vezetése után került sor a meccs első perceiben. Ezt követően a Fradi valóban magára talált, s már az első harmadban megfordította az UTE elleni derbit.

Tele lett volna-e a Tüskecsarnok, ha a Ferencváros labdarúgócsapata nem játszik kupameccset a Bicske ellen? Videónkban erre is válaszolt a zöld-fehérek csatára. Kiss Patrikkal, a lilák játékosával pedig a vereség okait boncolgattuk, illetve kitért arra is, hogy a pénteki, DVTK Jegesmedvék elleni mérkőzéshez hasonlóan miért nem tudták megtartani a többgólos vezetést.

FTC-Telekom–UTE 5–3 (3–2, 1–1, 1–0)
Budapest, Tüskecsarnok, 1485néző.V:Nagy Attila, Babic, Muzsik, Váczi.
FTC-Telekom:Arany – Nilsson, Marva(1)/ Boros, Szorokin(1)/ Seregély Máté, Kärmeniemi(1)/ Komáromy, Kucsma – Kaijser, Low1,Betteridge(1)/ Kulmala2 (1),Nagy Gergő1 (3),Kestilä1 (1)/ Kozma, Kreisz, Tóth Adrián / Galántai, Farkas, Bán.Edző:Fodor Szabolcs
UTE:Rajna – Ville, Kiss Dániel / Kmec, Tornyai / Kiss P. J., Pokornyi / Balogh B. – Benk1,Just, Pereszunko1 (1)/ Henttonen1,Kiss Patrik(1),Shirley(1)/ Kovács Alex, Nemes, Németh Attila / Kovács Sebestyén, Madácsi, Orbán.Edző:Virág Csaba

Kapura lövések:35–33.Gól – emberelőnyből:3/0, ill. 5/0.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik