„Hozzászoktunk már, hogy nincsenek szurkolók a meccseken, de ez akkor sem egyszerű. Nélkülük kicsit más a sportág, nem érezzük magunkat annyira komfortosan, mintha a lelátóról támogatnának minket” – mondta Erdély Csanád, aki első alkalommal csatlakozott a válogatotthoz azóta, hogy Sean Simpson a szövetségi kapitány. A Hydro Fehérvár AV19 csatára így videónkban az első benyomásait is elmondta a kanadai edzőről.

Hetényi Zoltán arról beszélt, mindenki megtesz mindent, hogy rákerüljön a neve Sean Simpson papírjára, illetve beavatott minket abba is, mit gyakoroltak az edzéseken az elmúlt másfél hétben. Erdély Csanád szintén szót ejtett arról, hogy mi volt a fókuszban a tréningeken, valamint mind a ketten kitértek arra, mit várnak az osztrákok és a fehéroroszok elleni felkészülési mérkőzésen.

A HÁROM NEMZET TORNA PROGRAMJA
Április 15., csütörtök, 20.45: Magyarország–Ausztria (M4 Sport)
Április 16., péntek, 17.00: Ausztria–Fehéroroszország (Erste Liga TV)
Április 17., szombat, 16.00: Magyarország–Fehéroroszország (m4sport.hu)

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
KAPUSOK: Arany Gergely (FTC-Telekom), Hetényi Zoltán (DEAC), Rajna Miklós (UTE)
HÁTVÉDEK
: Garát Zsombor (MAC HKB Újbuda), Horváth Milán (Hydro Fehérvár AV19), Macaulay Scott (MAC HKB Újbuda), Pozsgai Tamás (MAC HKB Újbuda), Stipsicz Bence (Hydro Fehérvár AV19), Szabó Dániel (Hydro Fehérvár AV19), Szirányi Bence (DVTK Jegesmedvék), Tóth Gergely (FTC-Telekom)
CSATÁROK: Bartalis István (Hydro Fehérvár AV19), Csányi Karol (DVTK Jegesmedvék), Erdély Csanád (Hydro Fehérvár AV19), Galanisz Nikandrosz (DVTK Jegesmedvék), Hári János (Hydro Fehérvár AV19), Kreisz Brúnó (MAC HKB Újbuda), Magosi Bálint (DVTK Jegesmedvék), Mihály Ákos (Hydro Fehérvár AV19), Nagy Gergő (FTC-Telekom), Papp Kristóf (Michigan State University), Szita Donát (Hydro Fehérvár AV19), Terbócs István (MAC HKB Újbuda), Tóth Richárd (FTC-Telekom), Vas János (DVTK Jegesmedvék)