Jégkorong: egy érkező és egy távozó a Fehérvár AV19-nél

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.05. 16:31
null
Paul Geiger nem tér vissza Székesfehérvárra (Fotó: Dömötör Csaba)
Nem tér vissza a koronázóvárosba Paul Geiger, aki a következő évadra érvényes szerződése ellenére úgy döntött, a civil életben folytatja karrierjét – számolt be a Hydro Fehérvár AV19 hivatalos oldala. A klub eközben megállapodott az AHL-ből érkező Josh Atkinsonnal.

 

Paul Geiger a napokban szerződése felbontását kérte, s a klub vezetősége nem gördített akadályt a távozás elé – írja a klubportál. Geiger pótlására pótlásáról Joshua Atkinson szerződtetésével gondoskodott a fehérvári vezetőség. A 28 éves hátvéd 2016 óta szerepel a profik között, előbb az ECHL-ben több csapatnál is megfordult, majd az utolsó két évadban az Iowa Wild együttesében lépett jégre.

„Josh az AHL-ből érkezik, ahol sokkal inkább a védekező játék volt a feladata, azonban az ECHL-ben a támadásokban is számítottak rá, így a pálya mindkét részén otthon érzi magát., ráadásul a fizikai hokitól sem retten meg. Különös erőssége a sebessége, ráadásul egyetemi évei alatt olimpiai méretű pályán játszottak, így reméljük, gyorsan alkalmazkodni tud a nagyobb jégfelülethez” – indokolta a hátvéd igazolását Szélig Viktor, az AV19 általános igazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik