Jégkorong: áprilisban visszavághatunk a briteknek a vb-felkészülés során

Vágólapra másolva!
2018.11.30. 18:58
A jövő évi elit-világbajnokságon szereplő Nagy-Britannia jégkorongszövetsége pénteken bejelentette: tavasszal az olasz és a magyar válogatott ellen egy háromcsapatos tornával zárja a felkészülést. Ez azt jelenti, hogy nemzeti csapatunknak lehetősége nyílik visszavágni az idei, budapesti divízió 1/A-s vb zárómeccsén történtekért a briteknek.

Mint emlékezetes, a britek 16 másodperccel a mieink elleni mérkőzés vége előtt egyenlítettek, s mentették így hosszabbításra a találkozót, melyet a már érdektelen hosszabbítás után szétlövéssel megnyertek, és jutottak fel az olaszokkal az elitbe. a britek 16 másodperccel a mieink elleni mérkőzés vége előtt egyenlítettek, s mentették így hosszabbításra a találkozót, melyet a már érdektelen hosszabbítás után szétlövéssel megnyertek, és jutottak fel az olaszokkal az elitbe.

A brit szövetség honlapja szerint együttesünk előbb április 20-án Coventryben játszik az olaszokkal, majd másnap Milton Keynesben a britekkel.

A magyar válogatott jövő április 29. és május 5. között Kazahsztánban szerepel a divízió 1/A-csoportos világbajnokságon Fehéroroszország, Dél-Korea, a házigazda Kazahsztán, Szlovénia és Litvánia mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik