Kicsit bosszant az eredmény, a fiúk többet érdemeltek volna, nagyon jól játszottak a fehéroroszok ellene. Persze, ami a meccs végén történt, az nem volt túl szép – mondta Sean Simpson a hajrában 3–2-re elvesztett találkozó után. A magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya ezen felül elégedett volt az elmúlt két hétben elvégzett munkával, mint mondta, a csapatépítést és a játékszisztéma felépítését is sikeresnek ítéli meg. 

 
 Hetényi Zoltán: A fejemmel is védtem, mégsem tudtunk nyerni...

Videónkban bővebben is beszélt arról, mi tetszett neki a legjobban az osztrákok és a fehéroroszok elleni felkészülési meccsen, valamint azt is elárulta, hogy mielőtt nyári szabadságra menne, kijelöli az augusztusi, rigai olimpiai selejtezőre utazó csapatot. 

Szirányi Bence elmondta, Sean Simpson értékelte, hogy akit a mostani összetartásra behívott, mindenki eljött, ez az elhivatottság nagyon tetszik neki. A védő ugyancsak értékelte a tornát, külön kitért a védekezésre, valamint szóba került a rigai csapat kijelölése, és az ötkarikás selejtező előtti várakozások is.

JÉGKORONG, HÁROM NEMZET-TORNA
FEHÉROROSZORSZÁG–
MAGYARORSZÁG 3–2 (1–1, 0–0, 2–1)
Vasas Jégcentrum, zárt kapuk mögött. V: Kókai, Kincses, Muzsik, Váczi
FEHÉROROSZORSZÁG: 
Sosztak – Antonov, Falkovszkij – Jevenko, Znaharenko – Korobov, Szolovjov – BELEVICS 1, Kosztyicin (1), Paré – DROZD (1), Martinov, Sztefanovics 1 – Karaban, Zsuk, GYEMKOV – LOPACSUK (2), Usziv. Szövetségi kapitány: Mihail Zaharov
MAGYARORSZÁG: 
HETÉNYI Z.
MACAULAY 1, Stipsicz – Szabó D., SZIRÁNYI B. 1 – Tóth Gergely, Pozsgai – Horváth M. – ERDÉLY CS. (1), HÁRI J. (2), Magosi B. – Bartalis I., Papp, Terbócs – Csányi, Galanisz, Tóth Richárd – Mihály Ákos, Szita, Vas J. Szövetségi kapitány: Sean Simpson
Kapura lövések: 
44–29
Kiállítások: 
6, ill. 10 perc + 10 perc fegyelmi (Hári J.)
A torna végeredménye: 1. Fehéroroszország 6 pont (8–3), 2. Ausztria 3 (2–5), 3. MAGYARORSZÁG 0 (2–4)