Jégkorong: A játékosok nyitottak voltak az új dolgokra – Kevin Constantine

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.11.14. 07:41
A negyedik helyen végzett a magyar férfi jégkorong-válogatott a hazai rendezésű Sárközy Tamás-emléktornán, amely után Kevin Constantine az NSO Tv-nek arról beszélt, hogy elsősorban azon volt a hangsúly, hogy az első összetartás során megismerje a játékosokat.

„Jól éreztem magam az első tornámon, bár nyilván a vereségeket annyira nem szeretem. Nyerni szerettünk volna a meccseinken, de most nem ez volt az elsődleges cél. Mindenekelőtt meg akartam ismerni a játékosokat – a fehérváriak emiatt voltak velünk csak néhány napot –, illetve le akartuk fektetni a játékszisztémánk alapjait. Azt gondolom, a srácok keményen dolgoztak, nyitottak voltak az új dolgokra, és amit kértünk tőlük ezen a tornán, azt végrehajtották” – mondta Kevin Constantine.

Videónkban arról is beszél, hogy a játékosok hozzáállásával maximálisan elégedett volt, illetve az együtt töltött egy hét alatt a védekezés, a speciális egységek, a sorcserék és a bulik gyakorlása volt a középpontban, a támadásokra ezúttal nem maradt idő.

JÉGKORONG, SÁRKÖZY TAMÁS EMLÉKTORNA
MAGYARORSZÁG–UKRAJNA 1–2(0–2, 0–0, 1–0)
Budapest, Tüskecsarnok,1346néző.Vezette:Pálkövi,Rencz,Kedves,Szabó Dávid
MAGYARORSZÁG:Horváth Dominik–Szirányi, Fejes / Garát, Pozsgai / Dóczi(1),Kiss R. /Vokla,Pokornyi–Galló,Schlekmann,Páterka/ Vincze P.(1),Sárpátki1,Vas J. / Nagy K., Császár, Szigeti /Tóth R., Ambrus G., Kreisz B. Edző:KevinConstantine
UKRAJNA:Zaharcsenko–Merezko(1),Ratusnyi/Matusevics,Pangelov-Juldasev/Andrejkov,Hrebenyik/Tolsztusko,Celogorodcev–Krivoszapkin 1, Jalka, Nimenko/Mazur,Mihnov,Pereszunko/Korencsuk,Szimcsuk, Traht1 /Pancsenko,Ruznyikov,Vorona. Edző:VadimSahrajcsuk

Kapura lövések:31–32.Gól – emberelőnyből:2/0, ill.3/0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik